top of page
bubbles background.jpg

GirlCollective Workshops

Vi undersøger forskellige facetter af dét at være ung i dag i fælleskab med hinanden ved brug af dialog, bevægelse, kreativitet og åndedræt. 

Giv dig selv - dit barn - eller en gruppe unge du arbejder med en selvkærlig pause midt i travlheden af skole, eksamener, arbejde, venner & kærester. Vores workshops er nydelsesfyldt hygge med andre unge, hvor man lærer nogle forskellige værktøjer & perspektiver, så man kan stå stærkere i sin krop, sig selv og i sine relationer til andre.

Nedenfor kan du læse om GirlCollective Workshops forskellige temaer:

Hvis du er interesseret i en GirlCollective Workshop på din institution

 

Workshops er som regel 1,5 - 3 timer men kan forlænges eller forkortes, afhængig af behovet. Fokus for en workshop kan være på ét eller flere af temaer.

 

Som udgangspunkt koster det 250 kr. per deltager for en 3 timers workshop, som inkluderer let forplejning undervejs og alt materiale & udstyr. 

Kontakt mig hvis du er interesseret i at høre nærmere om et samarbejde med GirlCollective for din institution. 

Det praktiske... 

Du behøver ikke at have erfaring med yoga, meditation eller kreative øvelser. Og selvom vi hedder GirlCollective kan alle unge være med til vores workshops, uanset kønsidentitet! Du skal blot have en interesse i at lære dig selv bedre at kende og en nysgerrighed for at afprøve nogle værktøjer som måske kan gøre livet lidt lettere i hverdagen. 

Til workshoppen skal du blot møde op i behageligt tøj, med din notesbog og en flaske vand. Så sørger jeg for resten. 

bottom of page