top of page
field of flowers. white (1).jpg

Rest Into Menopause
Urban Retreat

Kom og vær med på to nærende urban retreatdage fyldt med viden og værktøjer om præovergangsalderen og overgangsalderen.

Vi dykker ned i den kvindelige cyklus, ro som et værktøj til regenerering, og de fysiologiske og følelsesmæssige aspekter i disse overgange.

 

Lær at navigere i transitionen, mens du lever dit bedste liv uden frygt og stress.

Retreaten er fordelt over to skønne dage med en måneds pause ​indimellem, så du kan nå at integrere de redskaber, du får. Der vil være fuld forplejning i løbet af dagene. Det eneste, du skal, er ​derfor at møde op og tillade dig selv at modtage - så står vi for at ​forkæle dig med viden, yoga, nærende mad og fællesskab. 

Sådan ser en dag ud

 

9.45: Ankomst

10-13: Velkomst, oplæg og yoga

13-14.30: Frokost + pause

14.30-16: Oplæg

16-18: Yoga og deling

18-20: Aftensmad

20-21: Meditation & valgfri NADA

21: Tak for idag

Female Bust
Sæt kryds i kalenderen

Lørdag den 09.03 & 13.04

 

kl. 10-21

 

Det foregår centralt på Vesterbro - blot 10 min. gang

fra Københavns Hovedbanegård

 

Dag 1: ET LIV I BALANCE09.03.23, 10-21 

Vi starter vores urban retreat serie med at lære om den kvindelige cyklus, og ​hvor meget godt, der kan være at hente i vores iboende cykliske natur. 

 

Dette fører os nemlig videre til temaet ro om eftermiddagen. I vores travle ​kultur, er hvile ikke prioriteret og netop vores cykliske natur inviterer os til ​finde ro hver måned. Denne regelmæssighed ændrer sig i præ- og ​overgangsalderen med udeblivende og uregelmæssige cyklusser, men ikke ​desto mindre er det stadig enormt vigtigt at tage pausen for at genoplade sig ​selv og sørge for at have et balanceret nervesystem.

ro.JPG

Dag 2: FIND DINE INDRE STYRKER13.04.23, 10-21

 

På vores anden retreat dag skal vi dykke mere ned i det fysiologiske og se på, ​hvilke hormonelle ændringer kvindekroppen går igennem i præ- og ​overgangsalderen. Dette følges op af eftermiddagens oplæg med konkrete værktøjer til at navigere ​disse fysiologiske ændringer. Her vil vi både komme ind på praktiske værktøjer ​så som mad, koststilskud og motion, men også de mere subtile og psykologiske.

 

​Vi vil også introducere de fem psyko-spirituelle faser i præ- og ​overgangsalderen. De er et fantastisk redskab til at sætte denne periode i en ny ​kontekst og give et indblik i, hvordan perioden kan være åbningen til en dybere ​forbindelse til sig og verdenen i det hele tage.

women lake .jpg

Begge dage

Vi starter dagene med en yogapraksis, som godt kan give én varmen. Med ​hormoner i konstant forandring er det godt at få gang i vores system inden vi ​skal sidde stille og høre oplæg.

Vi spiser herefter en frokost og holder en lille pause, hvor man er velkommen ​til at gå en tur.

Efter frokost starter vi igen med en yogapraksis - denne mere i den blide, ​feminine ende, hvor vi fokuserer på nydelse, næring og nærvær.

Vi holder en kort pause og gør klar til dagens andet oplæg. Herefter er det tid ​til aftensmad og fællesskab, hvor vi har sat en menu sammen med gode og ​nærende råvarer til at støtte op om kroppen i netop præ- og ​overgangalderen.

 

Vi afslutter dagen med en meditation og valgfri NADA (øreakupunktur) ​behandling.

næring.JPG

Næring

Der vil blive lavet nærende økologisk og plantebaseret ​snacks, frokost og aftensmad med ugangspunkt i fødevarer, ​der støtter op om de hormonelle udfordringer, som præ- & ​overgangsalderen fører med sig.

 

Ved allergener, oplys venligst dette i din tilmelding, så vi kan ​tage højde for det i god tid.

NADA

NADA er en form for øreakupunktur, hvor der stikkes i fem ​specifikke punkter. Disse punkter er særligt gavnlige for at ​berolige nervesystemet og afgifte kroppen. Et værktøj, som kan ​være gavnligt for en bedre nattesøvn uden hedeture og et ​generelt højere alarmberedskab, som kroppen i præ- og ​overgangsalderen går igennem.

Spørgsmål & Svar 

Hvornår og hvor finder det ​sted?

Retreat dagene holdes lørdag d. 09.03 og 13.04 kl 10-21 på Vesterbro hos Emily. Det ​ligger 10 min. gang fra Kbh. Hovedbanegård

 

Hvad koster det? Og er prisen ​for begge dage?

Det koster 2900 kr. for begge dage. Dette er inkl. fuld forplejening med te og snacks, ​frokost og aftensmad samt en lille goodiebag.

Kan jeg betale i rater?

Ja. Du skal betale et ikke-refunderbart depositum på 500 kr. ved tilmelding., og herefter ​skal resten betales senest d. 09.02.2023

Er det primært for kvinder i enten ​præ- eller overgangsalderen?

Retreat dagene holdes lørdag d. 09.03 og 13.04 kl 10-21 på Vesterbro hos Emily. Det ​ligger 10 min. gang fra Kbh. Hovedbanegård

Skal jeg have erfaring med yoga før?

Hvad er inkluderet i prisen?

Nej. Alle yogapraksiser vil være tilgængelige for alle kropstyper og erfaringer.

6 timers yoga og meditation fra forskellige traditioner, 6 timers oplæg om div. viden/værktøjer, plantebaseret ​nærende snacks og te, 2 x frokost og 2 x middage, oplægsmaterialer, 2 x NADA behandlinger og en goodie bag ​(med bl.a. inspirerende opskrifter og ressourcer til at støtte din ro-praksis efterfølgende).

Kan jeg blot deltage på en af dagene?

Nej, desværre. Vi ønsker at skabe fællesskab mellem deltagerne, som kræver at folk har tid til at lære ​hinanden at kende og skabe tillid til at være en del af fællesskabet. Du er velkommen til at skrive til os for ​interesse, så kan vi vende tilbage, når vi holder lignende workshops.

Hvad hvis jeg bliver forhindret i at ​deltage?

Du er velkommen til at sælge din plads, og vi er også gerne behjælpelige med at formidle dette, men vi ​refunderer ikke prisen.

Skal jeg medbringe noget?

Du skal kun medbringe dig selv (og evt. dit eget yogaudstyr, hvis du foretrækker det, frem for det, vi stiller til ​rådighed).

Tilmelding og betaling 

Pris: 2900 kr.  - inkl. fuld forplejning og goodiebag

 

Betaling: Mobilepay eller bank overførsel

500 kr. depositum betales ved tilmelding og 2400 kr. betales senest 09.03.2023

bottom of page