top of page

Er fremtiden feminin?
et kursus for højskole- eller universitetsstuderende

‘A flower does not think of competing with the flower next to it. It just blooms.’ - Zen Shin

Både sociologer, økonomer, lederguruer og velværeeksperter er alle enige: Vi er midt i et grundlæggende skift i den kollektive bevidsthed. I stedet for at fokusere på ydre statussymboler, konkurrence og lineær rationalitet, er et skift i gang. Forskning fra en lang række forskellige discipliner viser, at kvaliteter som tillid, samarbejde, væren vs. at gøre, intuition og empati, som tidligere ofte udelukkende blev tilskrevet det at være feminin, nu bliver set som kraftfulde værktøjer til ikke kun at løse globale problemer og lede multi -nationale virksomheder - men nøglen til at leve lykkeligere liv - for os alle.

Fremtiden er Feminin (uanset din kønsidentitet). Og denne nye bevidsthed har et stort potentiale til at omformulere, hvordan vi lever, arbejder og udvikler vores identiteter. Alligevel har mange af os aldrig lært at omfavne og ’embody’ disse kvaliteter i nutidens travle digitaliserede liv.

Dette kursus vil introducere dig til kvalitativ og kvantitativ forskning om denne fremvoksende feminine bevidsthed, og hvordan den allerede ændrer måden vi driver forretning og arbejder på - i Danmark og rundt om i verden. Vi vil også undersøge, hvad der menes med "velvære", og hvordan denne nye feminine bevidsthed kan potentielt redefinere, hvordan vi praktiserer en sund balance mellem arbejde og privatliv og oplever hvem vi er i verden.

crossroads.jpg

Kurset er meget erfaringsbaseret, da det også vil være en platform for dig til at være nysgerrig på din egen identitet, personlige styrker og potentielle blinde vinkler du finder, mens du øver dig på embody disse egenskaber i din hverdag, i løbet af kurset. Hver uge vil vi dykke ned i et specifikt tema gennem diskussioner eller kreative projekter baseret på kursusmaterialet, efterfulgt af fysiske øvelser (yoga, dance, meditation & bevægelse), der vil vække din intuitive fornemmelse af, hvordan temaerne relaterer sig til din egen livsrejse.

At udforske samfundsnormer og vores egne bias’ af maskuline og feminine træk, definere ’intuitivt velvære’, leve i synkronicitet, udvikle det neutrale sind, møde dine kritiske indre stemmer, forstå den cykliske krops skjulte kræfter - er blot nogle af de temaer, vi vil udfolde sammen.

Mål for kurset:

  • Øv dig i at balancere maskuline og feminine måder at være på i dit daglige liv

  • Udforsk forskellige former for velvære og deres indvirkning på en sund balance mellem arbejde og privatliv

  • Opret forbindelse til din krop og sind ved hjælp af intuitiv yoga, meditation og kreative flowprocesser

  • Udvikl din egen autentiske model for succes som ung professionel

bottom of page